Wil jij hem ook? Koop nu jouw VRIEZENVEEN shirt!

“Het Vriezenveen-shirt is een groot succes en een mooi aandenken!”

Tijdens de feestweek werd de organisatie zo vaak gevraagd naar de shirts van het barpersoneel, dat wij besloten hebben om speciaal een serie shirts te gaan drukken. Dus wil jij ook het shirt dat gedragen werd door de hardwerkende vrijwilligers en Douwe Bob tijdens zijn optreden in Vriezenveen?

Laat op school, het werk, tijdens het sporten of op vakantie zien dat jij trots bent op Vriezenveen! Koop nu jouw exemplaar en ontvang het z.s.m. (1 of 2 weken) na het sluiten van de aankoopperiode die duurt tot vrijdag 25 oktober 12:00 uur

Waarom op deze manier?

Door op deze manier te inventariseren hoeveel mensen een jubileumshirt willen ontvangen kunnen wij de juiste aantallen bestellen omdat dit een eenmalige aktie is. Het is even wachten op jouw shirt. Maar op deze manier heeft iedereen de kans om een shirt te bestellen.De shirts worden in één serie gezeefdrukt en zo komen er geen grote aantallen op de plank te liggen.

Afhalen en verzenden
Wanneer de bestelling eenmaal definitief is worden de shirts besteld en worden ze binnen een week geleverd. De shirts zijn dan op te halen bij het Ondernemershuis Twenterand aan de Weitzelweg 6 of worden verzonden binnen Nederland.

Verzenden naar het Buitenland
Wij willen de shirts graag naar het buitenland verzenden. Maar neem hiervoor even contact op zodat wij de juiste prijs voor verzending kunnen doorgeven.

De Rug?
Voor deze shirts hebben wij ervoor gekozen om de rug niet te bedrukken. Alleen voorop staat Vriezenveen.

Grote aantallen?
Wil je meer dan 10 shirts bestellen neem dan even contact op via het contactformulier.

De foto’s op deze website zijn gemaakt door: Wouter Loeve

Neem contact op